Numery i konto
Jak usunąć swoje konto?
Usuń je w Ustawieniach. Pozostałe środki przepadają.
W Ustawieniach wybierz Usuń konto i potwierdź hasłem albo, jeśli Twoje konto nie ma hasła, kodem, który wysyłamy Ci e-mailem. Jeśli logujesz się przez Google, Microsoft lub firmowe logowanie jednokrotne (SSO), potwierdzasz tam. Następuje natychmiastowe wylogowanie, a Twoje dane osobowe, takie jak imię, kontakty i zablokowane numery, są usuwane.
Pozostałe środki przepadają, bez zwrotu. Zapisy połączeń i płatności przechowujemy w formie zanonimizowanej, jeśli wymaga tego prawo.
Przed usunięciem konta możesz pobrać kopię swoich danych w Ustawieniach.
Powiązane artykuły
Nadal potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia odpowiada w ciągu 24 godzin w dni robocze. Godziny wsparcia: od poniedziałku do piątku, 9:00–18:00 czasu wschodniego USA.